Szolgáltatásaink

Alkalmi frizura készítése

Különböző alkalmakra, egyénre szabott, akár egyedi frizurák kialakítása. Egyéni kívánság esetén a helyszínen is elkészítjük a frizurádat,  sminked!

Festés és melírozás (balayaga, ombre, sombre) a legmodernebb technikával, anyagokkal


Az állandó és folyamatos továbbképzés a fodrászatban is elengedhetetlen! Ezt nem csak a hajvágások terén kell komolyan venni, hanem a vegyszeres munkálatok során is. A legkorszerűbb-leghajkímélőbb, a haj szerkezetét felépítő keratint tartalmazó Joico festékek, ammóniamentes színezők mellett alkalmazzuk egyénre szabottan a satír- és melírtechnikákat.

Hajanalizis-szaktanácsadás

A sikeres eredmény eléréséhez fontos megtervezni a munkafolyamat menetét, a megfelelő hajszín-megváltoztató színt és oxidációs erősségét. Tartóshullámosítás esetén pedig a megfelelő dauervíz kiválasztása is rendkívül fontos. Az otthoni hajápolásra is nagy súlyt fektetünk. Az ingyenes szolgáltatás során ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Klasszikus férfi, női-férfi divat, kreatív és gyermek hajvágás

  • Az ALAPHAJVÁGÁSOKNÁL, a  3 forma: négyzet, kör  mellett a háromszög formát készítettem el. Rendkívüli precizitást, elméleti és gyakorlati tudást igényel az elkészítése. (Az alaphajvágás tanfolyamon erre a kérdésekre is keressük a választ.

Víz és tartós hullámosítás

Az aktuális divatirányzatokat minden év őszén kapjuk meg a nagy trendalkotó fodrász csapatoktól. A 2020 -as kollekciókat ez év októberében kaphattuk „kézhez” a Londoni Salon International-on. Egyértelműen tapasztalhattuk, hogy az eddigi simára fésült, simító vassal kezelt hajaké a múlt. Előtérbe kerültek a különbözően elkészített hullámos frizurák. Sütővassal, kúpvassal, különböző méretű berakó csavarókkal ideiglenes, míg vegyszeres beavatkozás esetén tartós hullámokat készíthetünk el melyet speciális csavarási technikákkal tehetünk egyedivé.

Sincelés

Ez az eljárás is magas hőfokon történik. Abban az esetben ajánlatos, ha nem a hajvége válik töredezetté. Tehát ha az egészséges hosszabb szálak között vannak rövid és roncsolt, töredezett vagy porózus hajszálak. Ezek vágása másképp nem lehetséges csak a SINCELÉS technikájával.

Wellness Hajvágás

Hajdúböszörményben elsőként immár 10. éve a WELLNESS HAJVÁGÁS!

A hajvágás lényege, hogy az olló mellyel dolgozunk egy adapter segítségével melegítve van. A 90, 110, 130 és
150 fokos hőhatásra a hajvégek lezáródnak. Ennek köszönhetően a hajban lévő nedvesség, mely élettel látja el és a proteinek a hajszálon belül maradnak. Így már az első alkalmazás után szép fényes, erős, kezelhetőbbé válik. A további rendszeres alkalmazás során megszűnik a általános probléma: a töredezés. A haj élettel teli,
egészséges lesz. Az olló minden fajta hajtípuson alkalmazható. Férfi vendégeknek is javasolt a használata.

Dórinak a hajvágás mellett a DEFY DAMAGE kezelést is alkalmaztam.

Kettő perc Defy Damage sampon után 5 perc Defy Damage maszkot vittem fel. Hét perc alatt három mosás erejéig töltöttem fel a hajat keratinnal, a haj építőanyagával. Gyere, próbáld ki, nem fogsz csalódni!

Divatfotózások, Divatbemutatók lebonyolítása

Teljeskörű frizura, smink és fotózás elkészítését vállaljuk profi munkatársaimmal együtt.  A koreográfia, mely elengedhetetlen  a tökéletes összképhez a szolgáltatásunk része. Tisztelettel várjuk cégek, vállalkozások vagy magánszemélyek jelentkezését.

Keratinos hajszerkezet újjáépítés

KERATINOS HAJSZERKEZET ÚJJÁÉPÍTÉS

Kelet-Magyarországon elsők között HAJMEGÚJÍTÓ KEZELÉS (hajszerkezet újjáépítés) a JOICO segítségével! Már az első kezelés alkalmával,- 20 perc- tartósan, 1 hónapon!!!! át érezhető a hajszálak telítettsége, fénye, ápoltsága, selymessége. Köszönhetően a termékben nagy százalékban található hajszál keratinját felépítő aminosavaknak.

Elõtte
Utána
Elõtte

Utána

Amennyiben dehidratált, igénybevett, száraz, fénytelen, töredezik a hajszál itt a gyors és látványos megoldás!Meddig tart a végeredmény? A hajszerkezettől,valamint az otthon használt hajápolóktól függően körülbelül 25-30 mosásig.

Mestervizsgára való felkészítés-

tanulóképzés

Az elméleti képzés párhuzamosan folyik a gyakorlati felkészítéssel.  Szolgáltatásaim között szerepel a vizsgára való felkészítés, mely a teljesség igénye nélkül  az alapművelektől (marcell vízhullám készítés, gyűrűzés, vashullámosítás, klasszikus férfi hajvágás, kontyfésülés…stb.) a divathajvágásig, modern festés-melírozásig…stb. terjed.

Várom az érdeklődő kollegák jelentkézését.