JOICO DEFY DAMAGE kezelés

A Joico Defy Damage termékeivel megérkezett a hajszerkezet erősítés forradalma, amelynek otthoni formuláival minden nap ápolhatjuk hajunk egészségét! Az innovatív SmartRelease technológiával fejlesztett termékek egy mindig védett és ápolt frizurát varázsolnak a tudatos vendégek számára. De miben rejlik a különlegessége, mitől más, mint a többi? Olvass tovább a részleketekért!

Joico Defy Damage – A hajszerkezet erősítés forradalma

A 21. században fontos, hogy minél tudatosabbak legyünk az élet minden területén. Ez alól nem kivétel hajunknak egészsége és ápolása sem, amelyre most a Joico kifejlesztett egy forradalmian új termékcsaládot, a Defy Damage-t. A termékek elsősorban a haj védelméért és a károsodott hajszerkezet megszüntetéséért felelnek. Meguntad, hogy festés után hajad korán elveszíti fényét, élénk színeit, könnyen sérültté válik? Akkor most mutatunk egy egészen új Joico formulát, amellyel az egészséges haj mindennapos!

Innovatív technológia: SmartRelease

A Defy Damage hatékonyságát, a JOICO új alaptechnológiájának,a SmartRelease-nek köszönheti, amelynek működése a liposzómás rendszerrel szállítja a hatóanyagokat. Ezek egy folytonosságban, de mégis fokozatosan szabadulnak fel és adagolják a legfőbb hatóanyagokat. Behatolva a hajszál szerkezetébe megerősítik a kutikula rétegét, amellyel már 80 %-kal kevesebb a töredezettség. A legfőbb hatóanyagok:

Természetes hatóanyagok, egészséges hajszerkezet

 A SmartRelease technológia mellett azonban két összetevő felel még a ragyogó összhatásért. Erejüknek köszönhetően fokozzák a liposzómás hatást és felturbózzák az eredményt. 

#1 VÉDELMEZŐ LIPIDEK

Az egészséges haj alapvető összetevője – az első védelmi vonal, amely segít megelőzni hő-, vegyi, fizikai- és UV-károsodást. Az első alkalommal láthatóan eredményes.

#2 MORINGA MAG OLAJ

Antioxidánsok gazdag forrása,  A- és E-vitamin, cink és a szilícium-dioxid tartalma alapvető fontosságú az egészséges, erős, kellő védelemmel rendelkező hajhoz.

Defy Damage Pro és Defy Damage otthoni hajápolás

A Defy Damage termékcsalád kifejlesztett kizárólagos szalonmunkához tartozó, de otthoni hajápoláshoz alkalmas termékeket is. 

DEFY DAMAGE PRO

Szalonmunkához készült a Defy Damage PRO széria, amelynek alkalmazása spray technológiájának köszönhetően pofon egyszerű. Két termék segíti a az üzletben való és professzionális hajápolást:

1) hajszerkezet erősítő spray

  • nincs bonyolult kevergetés és formulavariálás: elég a hajat befújni tincsenként, majd az anyagot belefésülni
  • nincs plusz idő
  • magas koncentrációjú hatékonyság